Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

torsdag 28. oktober 2010

Tannløst monster


Denne har ligget halvferdig i kurven aldri så lenge. Har egentlig bare manglet å feste tråder og brodere øyne og tenner, men siden sydilla har slått meg halvt i svime, har strikkingen blitt kraftig nedprioritert. Men nå har også minstemann så smått begynt i barnehagen, og behovet for ei tykkere ullbukse meldte seg raskt. Siden buksens eier foreløpig kun har to tenner, syns jeg det ville være urettferdig om monsteret fikk flere! Vi får heller se om det ikke blir flere på dem begge etterhvert! Strikket av diverse rester av babyull, uten at restelageret mitt krympet nevneverdig av den grunn!

3 kommentarer:

  1. Så lekre farger! Jeg har også tenkt å produsere et par av disse, men har ikke vært fornøyd med oppskriften jeg har funnet så langt...str.2 år passet mer til en 6åring. Hvilket mønster har du brukt? Likte veldig godt ribben din, ser god og elastisk ut!

    SvarSlett
  2. Jeg har tatt utgangspunkt i oppskriften som ligger på DuBedåre sin blogg. Men jeg har lagt opp litt færre masker, og heller økt litt etter ribben. Liker ribber som er litt "tight" og sitter godt jeg. Dobbel ribb i livet.

    SvarSlett
  3. Jeg har også brukt DuBedåre sin oppskrift og tilpasset litt ettersom frøkena er så lang i beina. De er så fine de buksene, kan virkelig slå seg løs med både farger og mønster!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...