Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 6. oktober 2010

Finsk retroglede

I går fikk jeg pakke levert på døra! Greide ikke la være å bestille bittelitt (!) stæsj fra finske Myllymuksut her om dagen, og den superraske leveringen fikk sving på kreativiteten. Jeg absolutt elsker de fargeglade retromotivene! Siden lillebror har fått det for seg at de fleste måltider skal spises uten hjelp, så var det på tide å fikse noen STORE gode smekker. Jeg trodde egentlig jeg harre bestilt stoff med voksbelegg på forsiden a la voksduk, men istedet var det belegg på baksiden a la tøybleier. Vanntette er de uansett og funket godt til sitt formål. Jeg sydde frotte på baksiden, så om nøden er stor, kan de strengt tatt brukes på begge sider. Planen var egentlig å vrangsy dem, men pga voksbelegget hang det seg bare opp i maskina da. Istedet ble den en noe ustødig kantsøm, da syferdighetene var noe rustne på morgenkvisten! Da storebror kom hjem fra barnehagen, lot han seg begeistre av elefantene, og mente at den smekken var akkurat passelig til han!

I påvente av mine egene merkelapper "Løvebrøl og Apestreker", som er bestilt fra minanamnband.se, fikk de påsydd en lapp med "Mom's creation".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...