Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

lørdag 23. oktober 2010

Høstferie

Det har blitt lite aktivitet både på bloggen og ved symaskina de siste par ukene. En liten høstferie med ungene på hjemlige trakter var både etterlengtet og herlig. At alle mann ble syke fikk så være, så ære være en mormor verdt sin vekt i gull. Jeg fikk meg også en tur på Stoff og Stil, uten barn, og da fløy tida. Drøye 3 timer etter min ankomst, surret jeg meg ut derifra, med to store poser fulle av stoff, stæsj og et par nye mønster. Utrolig nok greide jeg å matche de fleste stoffene med ting jeg har få før, slik at jeg håper på å få til noen herlig kombinasjoner. Merkelig nok er det retro som ligger mitt hjerte nærmest for tida. Tror det å se våre egne barn i like klær som da vi selv vokste opp gjør både meg og mannen litt sentimentale.

Nå er vi tilbake fra ferie, og ute har den første snøen falt, og forsvunnet. Jammen på tide å finne fram symaskina og la kreativiteten blomstre!!!

2 kommentarer:

  1. Var på Stoff og Stil i Trondheim for første gang her i sommer. Ble helt overveldet! Kunne gått der en hel dag tror jeg. Gleder meg til å se hva du skal kreere!

    SvarSlett
  2. Passet utmerket å være der UTEN barn ja, for tida gikk fort! Iallefall når en går rundt uten helt å ha sett for seg hva en egentlig er ute etter! Er i gang å sy nå, så det kommer et par innlegg snart....

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...