Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 27. oktober 2010

En heldress

Legg til bildetekst
Nå begynner virkelig symaskinen å komme i varmen igjen! Denne gangen ble det er heldress til lillebror etter mønster fra Stoff og Stil, og i en kombinajosn av velur og jersey stoff. Denne ble jeg faktisk rimelig fornøyd med, og arbeidet var unnagjort på en kveld. Litt knot å sette i de knappene siden kanten var såpass tykk, men et par dugelige hammerslag fikset den saken også! Dressen er str 80, men siden jeg hadde kjøpt mønsteret i str 74, måtte det justeres litt her og der. Den kunne vel vært bittelitt videre i armene, men pga god stretch og at jeg liker det litt smalt ble det supert!

4 kommentarer:

 1. Hoi så fin! Du er skikkelig avansert altså!
  Har syslet med tanken på å sy noe til Torje for jeg syns det er så kjedelige gutteklær å få kjøpt. Arti med noe som ingen andre har!!!

  SvarSlett
 2. Jeg er overrasket over hvor greit det går å sy barneklær altså, så det er bare å sette igang. Jeg er definitivt ingen kløpper på mønster og slikt, men så lenge en har en plan, kommer ensom regel i mål på et eller annet vis!!

  Dere skulle vært nærmere altså, så kunne vi virkelig satt i gang produksjon!!!! Hils gjengen din forresten!

  SvarSlett
 3. Superfin dress, altså! Så flink du er!

  Takk for besøk på bloggen min, og smekkeønske. Legger deg på blogglista mi også, for jeg er spent på hva som kommer her etter hvert! (o:

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kjekk komentar DuBedåre! Jeg lar meg stadig imponere over hva som kommer fram på bloggen din altså, og gratulere med butikken også! Spennede!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...