Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

lørdag 30. oktober 2010

En lilla kreasjon

Jeg har fryktelig lyst til å vise fram min siste kreasjon, men da den skal være en gave (til en jeg mistenker er innom her....) får det holde med å vise fram det herlige blomstrete lilla stoffet fra Stoff og Stil. Et fullverdig innlegg kommer når gaven er overlevert!

2 kommentarer:

  1. Lurer veldig på hva dette kan være!

    *venter i spenning!*

    SvarSlett
  2. Hadde tenkt å vente til advent før jeg overleverte gaven, men kjenner jeg meg rett, så havner den nok i posten snart.... Følg med, følg med!!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...