Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 6. oktober 2010

Nybegynnerflaks!

Selv om jeg har hatt symaskin i maaange år, og mye rart har blitt lagd, har jeg aldri prøvd meg på barneklær før, eller andre klær heller for den saks skyld! Men en gang er den første, og de herlige frottestoffene fra Myllymuksut lå og skrek etter å bli klær!!!! Trollunge stoffet syns jeg passet utmerket til en heldress til lillebror, og matchende bukse til storebror. Begge er sydd etter eget møsnter, basert på en dress fra Småfolk, og ei bukse fra Janus. Begge har nok helt klart forbedringspotensiale, men til å være første produksjon, kan de jo anses som en vareprøvekolleksjon kanskje?

Lillebrors dress er i ca str 80/86, og er dermed litt stor enda. Jeg ble fornøyd med glidelåsen, men ser at jeg må lære meg å klippe ribben rundt armehull og hals mindre neste gang. Da den strekker seg litt under syingen ligger den ikke så fint inntil som jeg skulle ønske. Strorbrors bukse er enda ikke prøvd, men frykter den ble litt kort i skrittet. Kunne nok løst det med en lengre ribb, men det hadde jeg ikke!!!!

1 kommentar:

  1. Steike kor flenk du e!!! Kjempefine stoff, det må jeg sjekke ut!
    Så store og fine guttene har blitt! Dette året har gått fort syns jeg, rart å tenke på at småttisene våre snart er 1 år!! Jeg har også strikket monsterbukser til Randi og Torje. Randi syns det er kjempekult å ha på.
    Hils resten av familien!

    Klem fra Monica

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...