Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

mandag 11. oktober 2010

Rushtid!

 Et deilig frottestoff fra Mullymuksut var fullt av herlige biler, og i mitt hode så det ut til å bli ei perfekt guttebukse. Jeg tegnet eget mønster basert på ei passende bukse fra Lindex, men da stoffet var noe mindre stretchy enn først antatt ble resultatet en lovlig smal modell. Jeg sydde på laaaang ribb i livet og ved beina, i den hensikt å kunne ha den lenge, men ser at det blir litt knapt for min lillegutt, som er noe godt i hold! Men det ble et lærerikt prosjekt uansett, og lysten til å sy mer har overhodet ikke fått seg en knekk til tross for et noe annet resultat enn forventet. Så om noen har en litt lang og slank gutt, kan jeg jo vurdere mitt første salg her på bloggen! Hmmm, kanskje jeg rett og slett skal lage et salgsinnlegg..... Buksa er iallefall en slank 74 størrelse! Og går under hammeren for en 100 lapp!


1 kommentar:

  1. Utrolig kule stoffer du syr av!! Har ikke sydd i stretch enda, ser for meg at det er litt utfordring ja. Er enda fersk i syfaget.... Skulle gjerne kjøpt buksa for den var kjempefin, men T-pjokken er nok litt for stor (selv om han def ikke er en kjempe for alderen)!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...