Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 12. september 2012

Ull-grader!

Begrepet "ull-grader" kom jeg over i duBedåre sin blogg i fjor vinter, og det ble raskt adoptert!!!! Nå nærmer graderstokken seg "ull-grader" igjen, og derav en ny ullgenser til minstemann. Oppskrift og garn fra Nøstebarn, noe som ALDRI slår feil!!!!

2 kommentarer:

  1. Akkurat passe crazy retro farger, og sånnt liker jeg! Og så lenge gutten er for liten til å uttale seg, så går han gladelig med det mamma'n bestemmer!!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...