Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

søndag 2. september 2012

Ballonger og cupcakes

Da er ferien, og feriemodus over for denne gang, og høsten begynner så smått å sette preg på tilværelsen. Mørkere kvelder, trøttere unger, mannen på jakt og tid for å sy igjen!!! Det har blitt sydd litt i sommer også, men jeg har ikke vært så flink til å blogge om det. Men nå kommer det nok en lite rush framover!

Først ute er to tunikaer med ballongfasong som jeg sydd til ungenes tremenninger, tvillingjenter som ble 2 år i sommer. Jeg syns det er utrolig kjekt å matche to plagg, uten at de blir helt like av den grunn. Alt stoff er denne gangen fra Stoff og Stil, og mønsteret er eget. Dvs en meget modifisert utgave med utgangspunkt i et kjolemønster fra Medoom.

2 kommentarer:

  1. Så herlige disse var, liker godt den ballongformen.
    Ha en fortsatt fin søndag.
    C

    SvarSlett
  2. Jeg var litt spent på denne fasongen, men håper den fungerer godt! Kanskje det dukke ropp et actionbilde på bloggen senere!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...