Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

tirsdag 18. september 2012

En liten bestilling

Det er alltid så kjekt med bestillinger, og nå var det faktisk mamma'n til ei venninne av meg som lurt på om jeg kunne sy ei bukse til hennes "gammeltante unge" (grandniese vil vel andre ikke-trøndere kalle det!) Jeg har tidligere sydd to bukser til hennes barnebarn, så det er jo veldig kjekt når fornøyde kunder kommer tilbake!

Modellen er modifisert ut i fra en modell i "børnetøy du selv kan sy 0-4 år", og er sydd i jersey fra Stoff og Stil. Str 68. Syns det fungerer ganske godt å bruke tvillingnålen når jeg syr på kantbånd på slike seler, da coversømmen på Huskylocken min ikke er min helt beste venn. Uff, syns den er vanskelig å få helt fin altså, så om noen har gode råd på innstillinger av den mottas de med stor takk!!!
4 kommentarer:

  1. Kjempefin, og kantbåndet ser veldig bra ut! Sliter selv med kanting (har ikke covermaskin), og har ingen tips...

    SvarSlett
  2. Kjempesøt bukse i kjempesøtt stoff. Har lenge tenkt å sy en slik type bukse i jersey jeg og, men gar ikke kommet så langt enda :)

    SvarSlett
  3. Ja, dette stoffet må være et av de kjekkeste fra Sotf fog stil på lenge!!! De ble visst raskt utsolgt også!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...