Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

tirsdag 4. september 2012

Sirkusliv

I sommerferien var jeg så heldig å kunne ta turen innom JNY sin butikk i Åre, Sverige, og hente ei SCHVÆÆÆÆR (stor altså!) bestilling på stoff som jeg hadde lagt inn i nettbutikken deres. Helt fantastisk! Ikke så dumt å være trønder tross alt, når ferieturen innebærer slike muligheter!

Et av stoffene jeg kom hjem med var dette herlige sirkus stoffet, som begge smågutta her i huset jublet over! Denne helga har mannen tatt med begge gutta på hytta, og jeg har vært hjemme alene med symaskina! Fikk enderlig sydd litt effektivt og faktisk bli ferdig med noen prosjekt på samme dag som de ble startet!!!

Lillebror fikk genser, bukse og smekke, mens storebror fikk nøye seg med en genser foreløpig. Jeg driver og prøver ut flatlock sømmene på Huskylocken min, og syns så smått jeg begynner å få litt mer dreisen på det. Jeg syns det er en kjekk effekt å sy sømmene med flatlock i kontrastfarger på slike fargerike barneplagg. Mønstrene er en blanding av Medoom, egenprodusert, og bukse inspirert av Majas hobbykrok. Str 98 og 116.2 kommentarer:

  1. Så flotte plagg! Syhelg høres knall ut, jeg får ikke fullført noe for tiden...

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...