Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 30. mars 2011

Bukse og tunika

Min niese ble nylig 3 år, og da måtte det bli noen "tanteklær" til henne også. Jeg valgte friske sommerfarger og sydde en tunika og bukse. Tunikaen ble til med utgangspunkt i et modifiserte t-skjortemønster fra Stoff og stil, og buksa er fra eget hode. De lange ribbene har jeg fått inspirasjon til fra Heilt Spesiell , og jeg tenkte også at dermed kunne buksa både brukes lenge, og evt også brettes opp til å bli capribukse i sommer. Det maritime stoffet er fra ZNOK og velur og ribb fra Stoff og Stil.

3 kommentarer:

 1. KJEMPE FINE, Marianne. Både jeg og snuppa likte disse. Du er en racer på å sy, altså......

  SvarSlett
 2. Må si meg mektig imponert over dine syegenskaper!! Og oppfinnsomhet! Så mye flott du lager altså. Skulle ønske jeg også hadde en brøkdel av ditt sytalent ;)
  Hilsen Anita J.

  SvarSlett
 3. Sytalent er nok (dessverre) å ta litt hardt i, men det er utrolig gøy å lage ting som faktisk kan brukes!!!!Jeg har hatt alt for mange hobbyer opp igjennom tidnee som har resultert i produkter som bare har blitt liggende i skuffer og skap. Jeg tror jeg har funnet min nisje denne gangen, iallefall for denne småbarnsmor perioden!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...