Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 16. mars 2011

Apestreker

Framsiden

Baksiden

Jippi!!!! Flere aper i hus! Jeg kom over dette stoffet på den lokale stoffbutikken (Kreativ på Kvadrat i Sandnes), og da måtte jeg jo bare ha litt av det. Aner ikke hvilken produsent dette er fra, men det er iallefall i jersey. Det brune som er brukt til armene er grov ribb fra samme butikk og ukjent produsent. Mønsteret er tegnet etter en genser som alt finnes i storebrors garderobe, og jeg syns det var en kjekk variant av raglan. Jeg merker at jeg liker godt at det er blanding av mønster og ensfarget stoff i klærne jeg syr, da det lett kan bli litt vel mye mønster om alt skal være i samme stoff.

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt imponert jeg, søs!!!!Du blir nødt til å ta meg et kurs i sying av klær. Du har jo blitt kjempe flink.....!!!!Likte apestoffet massssse. Skikkelig stilig.

    SvarSlett
  2. Det er nok av apestreker her i huset, så like greit å understreke det hele med et passende antrekk!!! Kanksje det skulle vært noen slike antrekk hos dere også??? he he!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...