Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

torsdag 3. mars 2011

Ugler til stor og litenDette herlige uglestoffet fra ZNOK gir meg skikkelig vårstemning! Ute skinner sola, og inne herjer influensaen! Det er egentlig litt deilig å med god samvittighet kunne tilbringe rikelig tid forran VM på tv, og de kreftene en måtte ha til overs passer det fint å bruke ved symaskina. Men bank i bordt, håper jeg snart er frisk nå. Ikke noen ønskesituasjon i huset når mor er nede for telling!

Ukas syprosjekt ble dog disse vårlige uglene. Storebror fikk en t skjorte etter eget mønster. Hadde tenkt ut en fin raglan, men den ble jeg slettes ikke å fornøyd med da den ble satt ut i livet! Halslinningen ble også litt merkelig, så det er helt klart forbedringer som må til på neste prosjekt. Lillebrors body ble jeg derimot riktig så fornøyd med! Mønsteret er det samme som jeg har sydd andre bodyer i, et egettegnet, og jeg har foreløpig ikke sett noen grunn til å endre på det. Det jeg har endret på fra tidligere er armene. Selv har jeg en stor svakhet for ting i 3/4 lengde, både gensere og bukser, så minstemann skal få teste ut 3/4 arm på denne bodyen. Armene på både bodyen og t skjorta er i velur. Kanskje ikke den mest sommerlige varianten, men "man tager det man haver"!

Jeg har forresten et lite prosjeket på gang angående bilderedigering. Jeg har gitt opp å lære meg photoshop på egenhand, men etter å ha lasta ned det gratis programmet Paint.net, begynner jeg så smått å få taket på det! Kan anbefales!

2 kommentarer:

  1. Kjempefint! Det herlige uglestoffet fra ZNOK er jo bare til å bli glad av! Våååår :)

    SvarSlett
  2. JAAAAAA! VÅÅÅÅÅR!!!!!!! Det MÅTTE jo bare være kort arm på disse klærne!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...