Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

fredag 4. mars 2011

VårluerDet er blitt litt varmere i været, og de små lengter nok også etter å få gå litt lettere kledd. Den daglige lue/ pannebånd debatten har startet med eldstemann, og en lue i selvvalgt stoff var et forsøk fra min side om å utsette pannebåndet litt enda! Maritimt motiv fra ZNOK var ønskestoff! Minstemann fikk ikke velge så mye selv, men virket tilfreds med mamma'n valg av trollstoff og for i stripete interlock. Denne luen er vendbar, slik at den kan brukes på begge sier, ut i fra hvilket uttrykk en vil ha. Begge mønster er egentegnet, med utgangspunkt i luer som alt finnes i garderoben. Da det var litt vanskelig å bedømme størrelsen, og de ble sydd mens begge gutta var i seng, ble resultatet at det måtte syes dobbelt sett. En trollelue er dermed til salgs, og vil passe et hode med hodeomkrets 44-47 vil jeg tro (ca 9 mnd...). Litt vemodig at dette var siste rest av Myllymyksut sitt herlige troll frottestoff, for dette stoffet er bare helt herlig!!!

3 kommentarer:

 1. Så utrolig kule de løveluene var! Ser sikkert helt alveaktige ut på med den søte tuppen bak. Herlig!

  God og kreativ helg til deg! (o:

  SvarSlett
 2. Søte fine luer til vårværet. Det trollstoffet er så morsomt. Tror nesten jeg må handle litt nytt.

  SvarSlett
 3. Takk for kjekke kommentarer! ja, det trollstoffet er definitivt et av mine absolutte favoritt. Dessverre ble de aller siste cm brukt til luene, så nå går det nok litt tid før det blir flere troll i hus! Selv ungene elsker dette stoffet, og kaller det konsekvent "olle Bolle".

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...