Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 10. oktober 2012

Varme ull luer

Jeg har tidligere sydd noen slike spissluer i frotte, men nå var det på tide med noen i ull. Disse er sydd etter eget mønster og i ulle fra Myllymuksut. Ytterst er det det skjønne pinnsinstoffet deres, og så er de foret med ullinterlock. Et par av disse er gitt vekk og et par til er til salgs. str sånn ca 1 år. 200kr per stykk.


5 kommentarer:

  1. De så virkelig deilige ut! Elsker ulla fra myllymuksut:)

    SvarSlett
  2. Hei utrolig søte luer! Jeg har en liten gutt og en litt større jente, men begge bruker str 46/48 i luer tror du de kunne passe dem? I så fall vil jeg veldig gjerne kjøpe en brun og en rød:)

    SvarSlett
  3. Ja, jeg vil tro de skulle passe str 46/48 ja. Min minste gutt bruker 50 i luer nå, og de er for små til han. Kan du sende meg mail på marianne_ofsti@hotmail.no og så tar vi resten derifra! Så kjekt!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...