Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

mandag 15. oktober 2012

Stem i vei!!!!

Cetho hadde nylig sykonkurranse, hvor klær sydd av deres stoff kunne delta. Jeg hadde endel av deres stoff liggende, så jeg tok utfordringen. Supert at det sammenfalt med at en kunde bestilte flere plagg i de stoffene også!!!!

Håper dere er med og stemmer mine bidrag fram, siden 1. plass er gavekort på 2500, og 2. plass er gavekort på 1500! Det hadde gledet mitt stofflager!!! Mine bidrag finner dere som nr 1,2,3,5 og 6

Stemmegiving foregår HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...