Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

torsdag 4. oktober 2012

Facebook

Ei uke med bihulebetennelse gjør jo i det minste at en får dillet og dallet litt på pc'n. Og du verden så dyk en føler seg når en ikke engang orker å klippe et plagg eller sy et par sømmer. Selv sybladene har jo fått ligget i fred. Men pc'n har som sagt surret jevnt og trutt. Litt av tiden har blitt brutk til å få Løvebrøl og Apestreker opp og gå på Facebook med egen side! Litt lettere å nå et bredere publikum der, og særlig med tanke på ting jeg har for salg. Er jo ikke alle som er like inne i denne blogg verdenen!

Det ble jo rett og slett nesten ei lita jubileumsuke dette. Både på Facebook og passerte 10000 treff på bloggen! Jubiduuuu!

  HER finner du meg

1 kommentar:

  1. Grattis med ny side. Her kan du lage den en likeknapp på bloggen:

    http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...