Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

tirsdag 2. oktober 2012

Buksemaraton

Jeg har fått litt dilla på å prøve ut ulike buksemønster de siste tida. Et par bukser har vært bestillinger, og resten er til barselgaver til venner av oss. Stoffene er fra ulike produsenter, som JNY, Stoff og Stil, Cetho og mulig noen flere også! Et par av buksene er alt blogget, men her er resten!

 

5 kommentarer:

 1. Så mange flotte bukser, herlige farger og stoff.
  Ha en fortsatt fin kveld.
  C

  SvarSlett
 2. Det er jo så kjekt å sy i flotte farger, så jeg har virkelig kost meg med disse! Håper det er mange fornøyde små kropper som snart fyller disse buksene.

  SvarSlett
 3. Hei så flink du er til å sette sammen ulike stoffer og skape ulike plagg. Bestilte selv det stoffet med sauene på for et par uker siden, og ble så godt humør når jeg så bilde av buksa du hadde laget for det ble jo så fint! Har fulgt med på bloggen din siden mai og blir stadig inspirert:)

  SvarSlett
 4. Så kjekt at du finner inspirasjon på bloggen min Harefrøken! JA, å kombinsere stoffer og farger er jo virkelig den store gleden med å sy! Og ikke minst de gangene kombinasjonene er de som en minst ventet!!! Det var ikke før jeg fikk orange interlock til å kante med at jeg fikk tatt i bruk stoffet med sauene, for det har ligget leeeenge i hylla uten å helt finne sin plass i flokken!

  SvarSlett
 5. Takk for kommentar i bloggen min:) Har visst gått glipp av bloggen din jeg, men fy så mye fint du lager! Likte godt de fargerike buksene dine:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...