Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

fredag 6. juli 2012

I pose og sekkJeg syns nesten det må kalles å få i både pose og sekk når jeg kan sy på bestilling. Jeg får sy, og kjøperen får det som hun vil!!!! Denne gangen ble det en sommerlig vognpose i fleece. Sydd etter samme mal som de jeg har sydd før. Den ser litt skjeiv ut på bildene, men det er helst bare at bildetakingen gikk litt fort!!!!!! Jeg har tidligere sydd de med knyting i toppen, for å kunne feste de til ryggen i vogna, men denne gangen ble det med ekstra tøy på baksiden, for å tre over ryggen istedet. Funket vel så bra på den aktuelle vogna!

2 kommentarer:

  1. Så fiiin. Flink du er marianne. hvor mye tar du for slik en pose? :))

    SvarSlett
  2. Hei. Jeg har tatt ca 600 for å sy slike poser. Litt mer dersom jeg må kjøpe stoff som er dyrere enn de jeg har brukt på denne posen. (er billigere med stoff når jeg kjøper store kvanta da vet du!)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...