Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 18. juli 2012

En stor bestillingEn kjekk bestilling som startet men en heldress til en pjokk på 1,5 år. Det resulterte i dressen emd frosker på. Mønsteret er eget og stoffene fra Tiljamiid og Cetho. Det ble litt vel mye pyjamaspreg over drakten, så jeg sydde derfor på ei lomme i litt grov cordfløyel. For å være sikker på at mottageren ble fonøyd, sydde jeg også en alternativ dress, med konvoluttåpning i halsen, og med krokodiller kjøpt hos Textart. Skyene er fra JNY. Kjøperen ville dermed likesågodt ha begge!!! Og ikke nok med det, så ville hun gjerne at jeg sydde en jentedress i samme stil, som gave til en liten venninne. Da ble det litt dusere farger, og skjønne fugler på en gren fra Stoff og Stil som havnet under saksa. Litt Liandlo kløver passer fint på ermene syns jeg, og denne fikk raglanermer. For å bruke opp litt stoffrester sydde jeg også et par siklesmekker og et par luer, for fornøyde kunder må en jo ta godt vare på!!!!

2 kommentarer:

  1. Så utrolig flink du er, lillesøs!!!!Du må lære bort noen fiffige triks til meg når vi treffes neste helg.!!!!!Dressen med de kjørende krokodillene var kjempe fin.

    SvarSlett
  2. Har planen klar big sis! På lørdag skal vi på messe i gata, er visst litt altmulirart-messe. Herrene finner da på noe med gutta. Og vi har tenkt oss til sverige en dag. mandag eller tirsdag tenker jeg. JNY har stor butikk i Åre!!!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...