Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

lørdag 26. november 2011

"Mamma, kan du sy någe te meg?"

Hvem kan vel si nei når storebror på snart 5 år sitter ved stoff haugen min og spørr så utrolig pent om ikke mamma'n kan sy noe til han! Han absolutt elsker å få være med å velge ut stoffer og hva de skal bli til, og særlig stas er det jo om han forstår at plaggene er til hans egen garderobe. Til tross for vinter og ull i alle varianter, ønsket han seg t-skjorter. Han fikk selv velge at det skulle være elefanter på den ene, og så ble vi enige (etter noe påtrykk fra mamma'n) om at det ville være fint med raglansarmer og at de kunne være blå! Froskene ble sydd etter leggetid, og fallt så absolutt i smak hos den nye eieren! Jeg kjøpte froskene siste helg da jeg var en tur på giga-messen på Norges varemesse på Lillestrøm. Var innom Tiljamiid sin stand, og de hadde heldigvis med seg endel ferdigklippede lengder stoff.  Begynte å sy en lik froskebody til lillebror, men den er ikke helt i boks enda.

Utrolig kjekt når klærne en syr faller i smak! Ikke alle 5 åringe gutter som anser det som lykken i livet å sitte med mamma'n og symaskina gitt!!!!

1 kommentar:

  1. Heldige storebror. De t-skjortene var bare helknæsje!!!Froske t-skjorta var lovely!!!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...