Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 30. november 2011

Kamelonens krampetrekning

 

Genser til storebror ble siste krampetrekning før symaskina mi ble sendt på service. Siden jeg kjøpte den har jeg hatt problemer med å få den til å sy pent slik jeg vil, til tross for utallige forsøk. Omsider fikk jeg kontaktet forhandler, og fikk beskjed om å sende den inn, siden det hørtes ut som en feil i den. Jaja, har jo egentlig ikke tid til å sy uansett nå, men kjenner abstinensene allerede!!!!

Storebror fikk selv velge stoff til genser og t-sjorter her om dagen, og kamelonene fra Stoff og Stil var akkurat passe tøffe til en stor gutt. Jeg valgte å bryte opp litt med å velge blå ringer på armene, og ble fornøyd med det.

1 kommentar:

  1. Den var VELDIG stilig!!!!Herlige farger.Skjønner godt at storebror er fornøyd. Skjønner godt at du får abstinens når maskina er på reparasjon, men den er forhåpentligvis tilbake før jul!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...