Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

lørdag 15. juni 2013

Smak av sommer

Vi har vært heldige i år, og allerede hatt oss en tur til Spania OG hatt noen godværsdager her på Vestlandet! Dermed har sommergarderoben fått luftet seg litt, noe både små og store har satt stor pris på!

Her er to av settene jeg har sydd til storebror. T-skjortemønsteret er fra Ottobre, og shortsen er en modifisert og forstørret utgave fra fjorårets sommernummer av Ottobre. Stoffene er fra Stoff og Stil, samt det grå er kjøpt hos Lisi på Jærhagen. Str på alt er 6/7 år.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...