Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

fredag 20. september 2013

Genser rush

Jammen ble den lang denne blogg-sommerferien..... Men syinga har ikke tatt ferie, så da får det bli litt samleinnlegg istedet!!!!

Her på sensommeren har jeg både sydd flere gensere til husets minstemann, og i tillegg har et par av barnehagekompisene hans ønsket seg flere gensere hver. Alle er i str 4/5 år, og stoffer og mønster er fra diverse!!!!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...