Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

tirsdag 4. juni 2013

Sommer kommer!!!!!

Vi har allerede tyvstartet litt på sommeren, og nettopp hatt 11 deilige dager i Spania. Fantastisk å igjen kjenne litt sol på kroppen, og ikke minst for ungene å få slippe ULL!

Men sommergarderoben til særlig minstemann var ganske så slunken, så i forkant måtte mamma'n fram med sommerlige stoffer og mønster. Denne gangen ble det 3 t-skjorter til mini, samt 4 retroshorters. Ikke alle ble med på bildet her, men dukker kanskje opp i et senere innlegg... Jeg har nemlig ambisjoner om å bli bittelitt flinkere til å oppdatere bloggen min når som sommersola enderlig så smått begynne å varme!

Mønstrene til t-skjortene er fra vårens utgave av Ottobre, men er gjort noe smalere. Liker godt at de er litt tettsittende når det er så god stretch i stoffene. Str er 104 år, og stoffene er fra Lillestoff, JNY og ukjente kløver!

Shortsene er retromodell sydd fra fjorårets sommernummer av Ottobre. Deilig med shortser med skikkelig korte bein når det er varmt nok i været! Det syns nok de små også, for de er riktig så populære! Den gule shortsen er i velur fra Myllymuksut, og den blå er i Hilcos vinterfrotte.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...