Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

lørdag 17. november 2012

Retro

Etter jeg kom på 2 . plass i Cethos sykonkurranse for litt siden jeg fått mange henvendelser på det soppstoffet. Det er jo bare helt herlig!!!! En kunde ville gjerne ha en lik bukse som den jeg hadde sydd til konkurransen, men det begynner å minke alvorlig på stoffet, så det holdt ikke til så mye mer enn lommer. Men i kombinasjon med tykk deilig velur kjøpt hos Kreaktiv på Kvadrat, ble det riktig så retro og herlig!!!! Str 80, og mønsteret er mitt eget.

4 kommentarer:

  1. Digger den!!! Må kanskje sy litt i det soppstoffet jeg også snart, det er jo så koselig:)

    SvarSlett
  2. Så mye koselig og fint du syr. Kjempe fin buksedress! Her kommer jeg til å titte innom støtt og stadig, for inspirasjon :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk Tusen takk for så kjekke kommentarer damer!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...