Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

tirsdag 13. november 2012

I lange baner

Har hatt et laget med vanntett PUL stoff fra Myllymuksut på lager, og har enderlig fått sydd opp endel smekker av det. Er knallfornøyd med disse, særlig siden de både er fargerike, vanntette OG store i størrelsen! Helt perfekte til husets minste som gladelig momser i seg maten selv! Han er jo snart 3 år, så skulle vel egentlig bare mangle, men så lenge han selv insisterer på å også ha smekken på, er mor fornøyd! Ren og pen er han nemlig sjelden etter et etegilde!!!

Siden det dog ble endel flere smekker enn de vi selv har bruk for, tenkte jeg at jeg legger ut de resterende for salg. Kr 95 per stykk, pluss evt portoIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...