Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

mandag 19. mars 2012

Kombi designDet kan vel ikke helt kalles redesign, men det må vel kvalifisere til kombi iallefall!!! Skulle egentlig sydd noen bodyer med kort arm til minstemann, siden Spaniatur snart står for døren, og det er på tide å legge ull litt lengre inn i skuffen for denne gang. Tiden var derimot litt knap, og jeg tenkt at jeg kunne jo kjøpe noen bodyer til han også. Men uff så kjedelige bodyer som finnes med kort arm i str 92. I praksis ingenting annet enn ensfargede faktisk.....

Da kjøpte jeg like gjerne noen med lang arm, klippet av armene, og sydde på nye kjekke korte armer i spreke farger! Bodyene er opprinnelig fra Lindex, og armene er sopp og stjerner fra Stoff og Stil, og kløverne er kjøpt hos Cethodesigns.

2 kommentarer:

  1. Lurt å fikse litt på bodyene slik da :) De ble jo kjempefine. :)

    SvarSlett
  2. Det gikk superraskt også! Og nå sitter jeg igjen med tre sett lange armer, som jeg tenkte å sy på tre gensere. Og vips så blir det jo seks nye plagg til mini det!!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...