Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 7. mars 2012

Duft av vårSist uke var det riktig så vårlig i Rogaland, og det fristet veldig å legge vekk ullundertøyet til ungene. Det kriblet iallefall litt i fingrene etter å sy noe sommerlig! Tre t-skjorter til lillebror lå ferdig klippet, og det gikk rimelig greit å sy dem sammen. Kjekke og glade fargekombinasjoner syns jeg. Elefantene fra Jofotex må være det mest fantastiske stoffet jeg har eid! Helt nyyydelig kvalitet! Kombinert med litt lyseblå sirkler fra Stoff og stil ble det ei fin skjorte syns jeg. Froskene fra Znok ble matchet med ensfarget interlock fra Tiljamiid, og Cetho sine sommerlige sopper, fikk stripete rygg og røde armer. masse flotte farger til en glad 2 åring, som skal gå sin første sommer i møte uten at sykdom herjer med den lille kroppen!

1 kommentar:

  1. Herlige t-skjorter. Det er vel ikke lenge før dere kan disse i bruk "sørpå". Her oppe ligger snøen i tykke lag enda, så må vel heller sy vinterklær.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...