Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

lørdag 15. oktober 2011

Kaldt om ørene

Her har det vært en laaang blogg og sytørke. Kunne vel startet en "ekstrem oppussing blogg" og en "syke barn blogg", og postet innlegg flere ganger daglig på begge! Men nå er enderlig mål i sikte, og vi har snart nytt hus, og en sannsynlig cøliaki diagnose på minstmann. Ja ja, nok om det! Før ting tok helt av ble det uansett kaldt om ørene på de små her på sørvestlandet. Jeg jobber stadig med å bli god venn med min nye symaskin (Huskylock S25), og luer passet det fint å øve seg på. Her har vi noen eksemplarer, et par til min niese og nevø, en til storebror og to tok turen til Finnmark i anledning give awayen jeg hadde.

1 kommentar:

  1. Ja dere har en hektisk hverdag skjønner jeg! Luene var knallfine og helt perfekt nå før det blir kaldere. Så tusen takk!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...