Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 24. august 2011

And the lucky winner is.........

MONICA! Så da kan du bare gi meg et hint om hva du ønsker, lue eller pannebånd, størrelse og kjønn, så shipper jeg det oppover til Alta! Er vel ikke lenge før behovet for varme ører melder seg der oppe også!

2 kommentarer:

  1. Hurra!!! Så kult! Da tenker jeg lue til Randi, hun bruker str 6-7 år. Hvis du trenger eksagt hodemål skal du få det!

    SvarSlett
  2. Monica, sorry at denne lua har tatt litt tid! SKulle få sydd den før vi reiste på ferie, men så knakk nåla i maskina da jeg sydde, og vips var det ingen nål å oppdrive.... Er hjemme igjen om et par dager, så da har lue første prioritet!!!!!!!!! SKulle få gitt deg beskjed tidligere, men litt dårlig nett tilgang fra det store utland!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...