Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

søndag 7. august 2011

Gi ikke opp håpet
Sommerferien er for lengst over, og det ble da vel ca 3 dager sol i løpet av de 3 ukene. Ikk eås mye å juble over, men vi har ikke gitt opp håpet, og syr derfor litt mer sommerklær!!!! Om ikke annet så har vi en tur til Spania i sikte i september, så da skal vi iallefall få tatt i bruk sommergarderoben.

Denne gangen har jeg tegnet mønster på shortser til de små, og selv om jeg syns jeg tegnet de korte i beina, ser jeg at særlig et par av dem godt kunne vært enda litt kortere. De får gå under betegnelsen "test kolleksjon", siden jeg enda jobber med saken å bli god venn med min Huskylock S25. Sliter litt med å få den til å sy pent i alle stoff, og når jeg endrer søm, så må jeg ofte slite ei stund for å få den til riktig. Oh, tolmodighet kom til meg!!!!

Uansett, noen matchende singletter ble det også, og disse er sydd i festlig interlock fra Cetho. Str 5 år, og str 92. De grønne shortsene var tenkt som match til uglene jeg sydde tidligere, og begge de små var rimelig fornøyde.

1 kommentar:

  1. Disse settene likte jeg skikkelig godt:)) Lurer på om "strikken" øverst er samme type stoff som tanten til Hedda har brukt i et ballongskjørt???

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...