Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

lørdag 8. januar 2011

En smak av sommer


Da er vårens sydetur bestilt, og dermed dukket det opp et udekket behov for sommerklær til minstemann. Jeg har lenge hatt planen klar for å sy en sommerdrakt til han, og jeg syns det var spennende å forsøke å matche de elegante sneglene fra ZNOK med litt stripete interlock. Rimelig fornøyd med stoffkombinasjonen, men fomlet endel for å få til dressen. Jeg tok utgangspunkt i et møsnter fra Stoff og Stil som jeg har brukt tidligere, men denne gangen gjorde jeg noen individuelle  tilpassninger. Det var dog ikke så lurt, men læringskurven er bratt og samme feil gjøres nok ikke to ganger! Etter å ha prøv den på modellen, ser jeg at jeg må sette i et par knapper i halsåpningen da denne ble litt for vid, men siden mine små "jukse triks" ikke vistes da han hadde den på, får de forbli en hemmelighet! 1 kommentar:

  1. Jeg blir stumm av beundring, sis. Du er jo blitt en racer på symaskina. Skikkelig stilig stoff på denne sommerdrakten. Regner med at minstemann også er godt fornøyd.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...