Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

lørdag 8. januar 2011

En dyd av nødvendighet

Smågutta her i huset har blitt riktig så glade i mammas hjemmemekka smekker, og da fristet det jo til å sy noen av de nye stoffene mine Disse er som tidligere sydd i vanntett PUL stoff fra Myllymuksut kjøpt hos CeTho Design. Jeg har tidligere brukt vanntett frottestoff som bakside, men nå hadde jeg ikke mer igjen av det, så denne gangen ble det flanell. Siden framsiden uansett er vanntett, så regner jeg med at det fungerer godt, til tross for at de ble endel tynnere enn tidligere.

2 kommentarer:

  1. Så kule disse smekkene er. Digger den navnelappen som du syr på. Stoffene er skikkelig stilige. Skulle ønske jeg hadde en liten i hus som hadde trengt ny smekke, men her er alle blitt så store at vi ikke trenger dem lengre, dessverre får jeg nesten si.

    SvarSlett
  2. Alder er ingen hindring!!! Eldstemann spurte nemlig pent her for et par dager siden om jeg ikke kunne sy noe til han, en smekke kanskje! Det er gutten sin det!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...