Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

torsdag 16. desember 2010

Stoff shopping

Selv om det har vært absolutt minimalt med tid til å sy i det siste, så har jeg da fått oppdatert stofflagerert mitt. Først kom det er herlig pakke fra Stoff og Stil, denne fyllt med diverse velour, ribb og strech jersey. Jeg hadde jo håpet at jeg hadde fått alt i matchende nyanse,r men det var litt vanskelig å få til ut i fra fargekoder og bilder på nett, men ikke så aller værst uansett! jeg fikk også fyllt opp med knapper, platevatt, mønstervlies og tråd. En innholdsrik pakke som det var en fornøyelse å pakke opp!

Ikke mange dagene senere kom det pakke fra CeTho Design, og denne var et kupp! 40% på alle ZNOK stoffer, så da ble det litt forskjellig interlock og jersey. Litt mer PUL stoff til smekker ble det også, så nye designs kommer på nyåret tenker jeg!  Nå mangler jeg bare litt mer tid til å sy, samt ei overlock maskin!!! Drømme drømme!!!!

I samme anledning må jeg minne om at  I MORGEN TREKKES GIVEAWAY'EN!!!! Og velkommen til alle nye følgere av bloggen min!4 kommentarer:

 1. Så du mangler tid du også ja? Jeg har klart å holde meg unna nettbutikkene i det siste, men det er ikke lett!! Kjempefine stoff du har kjøpt. Blir spennende å se hva du kreerer!

  SvarSlett
 2. Skjønner ikke hva som skjedde så brått da jeg begynnte å jobbe igjen!!!!! Hvor ble det av bittelitt tid til slik hobby??? Har meldt meg inn på Elexia, så litt tid forsvinner nok der også, men resten går nok i det store "jobb, hus og familie- sluket" ja.

  SvarSlett
 3. Så mye fint du syr, og så masse flotte stoffer.

  SvarSlett
 4. åhhhhh....så masse fine stoffer. Du får sende mann og barn på hytta, til skogs, på ferie....eller hva som helst, for å få litt tid til å sy. Blir det overlock-maskin på deg, eller ???? i så fall blir jeg vel nødt til å kjøpe billett, fylle kofferten med stoffer, og fly ned for å prøve vidunderet:-)
  Gunda i Nord

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...