Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

mandag 6. desember 2010

Kjoledrøm

Jeg er akkurat ferdig med min første strikkekjole til meg selv (skal blogge om den så snart jeg får tatt litt bilder), og ble så fornøyd at jeg er klar for å strikke en kjole til, tror jeg..... Var innom en strikkebutikk for et par dager siden, og kom tilfeldigvis over denne oppskriften fra Dalegarn, hefte 232 Konfekt. Jeg falt pladask for den, men lurer fælt på om den vil ta deg godt ut i lillatoner istedet for petroliumsblå.... Er liksom litt lei av den fargen, selv om den er veldig "min" farge.... Vurderer også å evt bytte ut garnet, da jeg kunne tenkt meg en som er strikket i alpakka.... Hmmmm, akkurat som om jeg ikke har nok prosjekter gående allerede!!!! (Bildet ble veldig lite, men fikk ikke lagret det i større. Gå inn på linken og riktig hefte, så får dere se ordentlig). Noen som kan hjelpe meg med å enten gi meg motivasjon til å begynne, eller sunn fornuft til å la være???

4 kommentarer:

 1. hei.
  har du strikket denne kjolen?
  hvor mye garn går det med?
  har lyst til å strikke denne til datteren min.
  ha en flott uke. klem pia

  SvarSlett
 2. Hei

  Jeg har ikke kommet igang med kjolen enda, så jeg har ikke fått tak i oppskriften. SÅ dessverre vet jeg ikke hvor mye garn som går med. Men vil tro det er litt ja! Jeg vurderer dog å bytte ut garnet i den, og heller strikke i Alpakka. Dale har jo blant annet kommet med et nytt alpakka garn som jeg lurer på om vil egne seg... Skal oppdatere når jeg er igang!

  SvarSlett
 3. Da har jeg vært og kjøpt garn til kjolen, og i str Small går det med 19 nøster garn, Str Medium 23 nøster, og str L 27 nøster. Endel garn med andre ord!!!! 7 ulike farger, og den ser helt nydelig ut!!! Jeg valgte dog å prøve å strikke i Dales nye Alpakka garn, så det var en liten kabal å finne passende farger i riktig antall nyanser! Bilder kommer når dne er ferdig!!! jeg må si jeg er rimelig spent på dette prosjektet selv også.

  SvarSlett
 4. Kjolen ser VÆLDi fin ut, sis. Kunne faktisk ønsket meg en slik selv (men ikke i alpakka, nei......Du store alpakka. For som du vet:Ull klør).Gleder meg til å se den "live" en eller annen gang

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...