Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

søndag 8. januar 2012

Kjoledrøm


ENDELIG!!!!!! Dette tok sin tid! Over ett år siden først jeg annonserte at denne kjolen var i prosessen, og nå er det da jammen over et år siden den ble feridg også. Men så lenge tok det altså før den kom i bloggen! Det er absolutt ikke fordi den har blitt hengende i skapet og glemt, det er vel heller fordi den er blitt brukt så ofte at jeg rett og slett har glemt at den ikke er bogget!


Dette er Drops sin oppskrift, og er strikket i 3 ulike garnkvaliteter, (Kid-silk, Cotton viscose og Delight).  Noe er strikket i dobbelt garn, og kombinasjonene er bare helt nyyyydelige! Har sjelden fått så mye skryt for noe jeg har lagd før, og det er jo bare KNALLGØY! Hjertet på brystet er kronen på verket, og ved å varierer hva en har under, får en fram nye farger i kjolen.

4 kommentarer:

 1. Kjempe flott kjole!!
  Du finner alt du trenger å vite om pusevottene mine her:http://strikkebol.blogspot.com/2011/11/lille-pusekatt.html

  SvarSlett
 2. Takk for link til mønsteret! Det er herved kjøpt og lastet ned! Neste prosjekt ut, tror jeg, etter ei ullbukse og noen bunadsstrømper til junior! Helrig blogg du har!

  SvarSlett
 3. Så flink du er til å strikke! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, jeg har lagt meg til som følger hos deg også, for her var det mye fint!

  SvarSlett
 4. Takk for kjekke kommenatrer Frøkna og Frøet!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...