Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

mandag 12. desember 2011

Ikke "liker", ELSKER!!!!
Nope, ikke nok å trykke "liker" på denne altså, jeg simpelthen ELSKER både, fargen, stoffet, stilen, gutten, snittet, ALT!

Buksen har jeg sydd etter samme mal som denne, kun i en noe større utgave. Den gang fant jeg inspirasjon til modellen i Heilt spesiell sin blogg, og særlig knappene på skuldrene er jeg svært fornøyd med. Modellen er egentlig ganske smal, men med litt vidde i beina. Nederst satte jeg i en strikk som senere kan taes ut igjen. Minstemann må bare få litt lengre bein først!!!! Regner med at minstemann skyter i været nå som vi har fått cøliakien hans under kontroll. Jeg har brukt Hilco sin vinterfrotte, og den var helt herlig! Den føles egentlig som en blanding mellom ull og frotte, og jeg angrer allerede på at jeg ikke kjøpte mer! Storebror skulle nok også hatt ei lignende joggebukse tenker jeg.... Elsker retropreget på buksen ved å sy et legg forran, og også de hvite kontrastene ala Jubel syns jeg gir et herlig preg på den.

Åh, så fornøyd jeg er med denne!!!! Ikke ofte jeg legger med actionbilder av ungene, men denne fortjente det virkelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...