Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

tirsdag 27. desember 2011

En julegave

En av tingene jeg fikk sydd før jul var en tunika til min niese på 3,5 år. Stoffene er fra Tiljamiid og mønsteret er fra Stoff og Stil. Litt merkelig måte ¨sy halsåpningen på , og særlig når min Huskylock S25 var på service, men med litt impoviering ble det greit. Forøvrig var det vanskelig å finne en passende farge å kante med, siden det hvite egentlig er en smule blått.....1 kommentar:

  1. takk for kjolen/tunikaen.Den var fin. Stoffet med elefantene er jo veldig artig!!!Får vente litt, så vokser nok "litjtupp" i den.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...