Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

torsdag 28. juli 2011

Tilbake til hverdagen?

Ja, ferien er over, og dette skulle være det første blogginnlegget etter ferien. Men det ble ikke det innlegget jeg hadde tenkt å skrive.

Det går ikke an å vende tilbake til hverdagen, selv om ferien er over, når tankene er hos alle de som opplevde angrepene i regjeringskvartalet og på Utøya på nært hold. Alle de som ble direkte berørt og kjempet en kamp på liv og død, og alle deres nære pårørende. Vi er alle pårørende i en slik situasjon, det har vel de siste dagenes blomsterhav og minnemarkeringer bekreftet. Vi er tross alt en liten nasjon.

Det har vært mange svært sterke historier i mediene de siste dagen, og et av de øyeblikkene som virkelig gjorde noe med meg, var i minnegudstjenesten i Oslo Domkirke, da Nordahl Griegs "Til Ungdommen" ble sunget. Jeg har alltid likt Herborg Kråkeviks versjon av denne, og vil derfor dele den med dere.
Her finner dere framføringen fra Domkirkeplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...