Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

mandag 6. juni 2011

SovemedisinHer i gården har smågutta en tendens til å ikke holde seg i ro i senga når de runder 7-8mnd, og disse soveposene har derfor fungert kjempegodt. Jeg sydde tidligere et par med flanellfor, men i sommervarmen har de blitt litt varme, og litt små. Et par nye til lillebror måtte derfor settes i produksjon. De er sydd litt på "gefühlen" hva mønster angår, men de er romslige i fotenden, slik at de små føttene faktisk kan stabbe rundt i posen. Da slipper vi kald gutt før han kommer seg under dyna. Og ikke minst fungere de godt på natta når dyna er sparket av. De har også hemper i sidene, slik at det er mulighet til å klipse han fast akkurat når han skal sovne. Jaja, omdiskutert, men det hjelper lillmann til å sove. End of discussion!

Uglene er i vevd bomull fra ZNOK, og Ole Brum stoffet fant jeg i noen gamle stoffrester kjøpt på en stoffbutikk i Trondheim for flere år siden. Den lå i Fjordgata, men aner ikke navn på den....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...