Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

fredag 17. juni 2011

Mens vi venter på sommeren....Vår sommer har så langt vært et begredelig kapittel hva sol og varne angår, men forsøker å ikke la optimismen knekkes helt, og syr derfor sommertøy!!!!

Her er det en body til minstemann i str 86, med herlige JNY elefanter på. Nydelig brunfarge på dette stoffet, men den var vanskelig å finne en fargematch til syns jeg, og armene ble derfor i samme farge som selve bodyen. Noen andre som har gode forslag til stoff å matche denne med?

Jeg forsøkte denne gangen å sy bodyen på en litt annerledes måte enn tidligere. Nå har jeg overlappende skulderkanter, lik de noen av bodyene fra Nøstebarn og IdaT har. Knappen i siden holder kantene fint sammen. Jeg kantet også alle delene før jeg sydde dem sammen, og slapp derfor litt lettere unna de vanskelige svingene. Jeg kommer nok iallefall til å fortsette å kante armene før jeg syr de sammen så lenge omkretsen på de er såpass liten. En mikk-makk å få det til uten for mye knot syns jeg.


2 kommentarer:

  1. Takk! Det er et herlig stoff dette. Akkurat passer retro for min smak! Utrolig mye flott i bloggen din også gitt! Jammen lurt å ta NSB høres det ut som!!!!!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...