Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

tirsdag 24. mai 2011

Heldress til en liten frøken

Nå har det vært en fryktelig laaaaaang bloggtørke! Sommeren gjorde et brått inntog, og det deilige været satte en brå stopper for inne syssler. Da regnet igjen kom, ble det oppussing av kjøkken som tok det meste av ledig tid, så bloggen ble litt nedprioriterte. Jeg brukte heller det som måtte finnes av ledige øyeblikk til å strikke og sy, istedet for å redigere bilder og legge ut. Så til mine følgere, så lover jeg å få lagt ut litt innlegg framover!

Tidligere i vår sydde jeg denne heldressen til en liten frøken som så verdens lys. Mønsteret har utgangspunkt i mønster fra Stoff og stil, og alt stoff er også derifra denne gangen. Str 74.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...