Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

søndag 13. februar 2011

Sol, sol, kom igjen!

Nå er det like før vi begynner nedtellingen til vårens sydentur, og da må jo småguttas sommergarderobe fylle opp. Her er en ny sommerdress til lillebror, i herlig myk frotte fra Myllymuksut. Jeg bestilte jo en god "batch" derifra i høst, og særlig frottèen spares til god gjennomtenkte prosjekter! Mønsteret er eget, og er sydd over samme lest som denne. Jeg prøvde meg fram med en ny halslinning denne gangen, og ble ganske fornøyd med den. Tvillingnål gjør susen! Størrelsen er ca 86.

3 kommentarer:

 1. Så flott den var!! Heldig er dere som skal til varmere strøk! Jeg er glad vi har flyttet fra Kauto for der var det -40 i dag. BRR! Ble det overlock-maskin til jul eller??

  SvarSlett
 2. Du er rå, sis!!!Tror jeg skulle hatt et sykurs hos deg, og opplæring av bruk av tvillingnål.Du har slått deg på retro-bølgen, ser jeg. Stilige stoff, er det i alle fall. God tur til syden.....Ser ut til at vi skal til Tyrkia på juni, vi. Skal visst bestille idag.

  SvarSlett
 3. Takker for kjekke kommentarer! Det ble ikke overlock maskin til jul nei, og heller ikke til bursdag, men jeg har egentlig funnet ut at i denne omgang så kommer jeg langt når jeg etterhvert har lært meg hva symaksina jeg har faktisk kan!!! Og det er ikke rent lite!! he he! Pusser opp hus, så samvittigheten gnagde meg litt ang å bruke pengene på ny maskin....

  ANg denne dressen, så tror jeg den blir super i sydligere strøk ja. Liker retro skikkelig godt, og får kle det på ungene så lenge det går! hverken mann eller barn har lagt inn protester så langt, selv om mannen hardnakket sto på sitt om at hans unger ikke skulle kles i brunt!!! (vel og merke uttalt før vi fikk unger, og iallefall før garderoben var fyllt opp!)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...