Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

tirsdag 2. november 2010

Bleiekaker- den ultimate barselgave????

 Kanskje litt på siden av strikking og sying, men dog... De siste par årene har jeg lagd et utall bleiekaker i barselgaver til venner som har fått små, og det har også blitt endel jeg har lagd på bestilling. Jeg tankte bare jeg kunne vise fram litt bilder av noen av dem, og dersom noen er interessert, så lager jeg gjerne på bestilling. Sånn grovt sett inneholder de stort sett ca to pakker bleier, vaksekluter, smokker, kosebamse, en body eller bleiepose, babyprodukter (sinksalve, lotion, olje e.l) og evt annet dersom det er ønskelig. De fleste lager jeg i tre etasjer, og disse festes sammen. Alt serveres på et lekkert kamuflert pappfat, pyntet med blomster og bånd, og pakket inn i cellofan. Pris er ca 500 kr, men det avhenger litt av hva som skal være på den. Lager jeg en litt mindre kake blir den litt billigere, blir den større/ mer innhold, blir den litt dyrere. Skulle egentlig hatt litt mer detaljerte bilder her ser jeg, men litt vanskelig å få til det da de alt er gitt vekk.....3 kommentarer:

 1. Syns de er kjempefine barselgaver!!
  Bleiekaka vi fikk av dere da Olve ble født har vi enda! Ville ta vare på den, så den skal på utstilling i nyhuset. ;-)

  SvarSlett
 2. Så gøy at dere har tatt vare på den! Men dere tok vel av navnesmokkene så vidt jeg husker :-) Mener å huske at de var i bruk på et bilde vi fikk av den lille skjønne!

  SvarSlett
 3. Ja stemmer det! Vi prøvde jo alle tenkelige smokker til han uten hell. Helt til han fikk de fra dere, de ville han ha! Så det var mye trøst i de!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...