Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

søndag 14. april 2013

Lykketroll bukse

Uff, har litt dårlig samvittighet ovenfor bloggen min gitt...... Etter at jeg opprettet profil på Facebook for Løvebrøl og Apestreker, så er det jo så my lettere å bare legge ut ting der..... MEN skal prøve å ta meg sammen!!!!

For sying blir det da litt av, selv om det er lite blogging! For et par uker siden fikk jeg en bestilling av ei god venninne, som jeg har sydd endel for tidlgiere, som ville ha to sparkebukser som skulle gies i barselgaver.

Kløverbuksen er sydd i frotte kjøpt hos Textart, og med bisekant og ringer i skulderlukkingen, syns jeg den ble herlig retro!!!! Str 56/62.

Lykketrollbuksen er sydd i varmgrå velur, kjøpt hos Textart den også (tror jeg....). Da mottagerne er søskenbarn, fikk denne også biser forran, slik at stilen ligner bittelitt. Denne fikk stripete ribb nede (kjøpt hos Kreaktiv) og kantet med kremfarget interlock fra JNY. Denne slet jeg lenge med å finne ut hvordan jeg egentlig skulle stæsje opp, for den ble så fin og klassisk uten noe pynt. Men Løvebrøl og Apestreker er jo litt "vill og gal" også, så denne fikk asymetrisk skulderlukking, men en pynteknapp fra Snella og Petronella på den ene skulderen. "Et lykketroll" var dermed født!!!! Denne er i str 62.
2 kommentarer:

  1. Fine bukser! Likte spesielt godt lykketrollet :) De ser ut til å ha en fin passform. Er det eget mønster?

    Gøy å følge med på det du lager!

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for skryt! Den røde kløverbuksen er egen møsnter, og den grå har jeg tatt utgangspunkt i et mønster i boken "Børnetøj du kan sy selv, 0-4 år". Har sydd mange bukser fra det mønsteret og har justert litt her og litt der for hver gang, så må vel snart kunne kalles mitt eget!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...