Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

torsdag 24. januar 2013

Siklesmekker

HURRAAAA! Der får jeg igjen til å laste oppbilder!

Før jul fikk jeg en bestilling på "endel" siklesmekker. De skulle være til ei jente, men uten å være for jentete, og gjerne litt kjekke farger, og litt retro! Siden jeg etterhvert var svært så godt i gang med å klippe, så klippet jeg liksågodt en hel haug, og så fikk kunden selv velge blandt de til slutt 38 ferdige smekkene! Riktig så kjekt å kunne klippe litt i nesten alle stoffene jeg har liggende, og så de som det nå bare er igjen små rester av, eller som jeg har vanskelig med å klippe i fordi jeg syns de er så fiiine!!!

Men, selv om kunde kjøpte mange, så har jeg endel igjen, så de er til salgs! Kr 60 for en smekke, eller 150 for tre stykk, pluss evt porto.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...