Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

fredag 21. desember 2012

Sniktitt på julegaver


Jeg staser på at det er trygt å begynne å legge ut noen av jules hjemmeordnede gaver her nå. Iallefall de som jeg vel er nesten helt sikker på at ikke bruker dagene sine på å surfe på blogger!

Først ute er votter til min pusekatt-elskende svigermor. Oppskriften er fra Raverly og garnet er Sparkjøps nå utgåtte Jade garn, halvt med alpakka og halvt merinoull. Syns de ter et godt vottegarn, siden det er såpass tykt.

Svigerfar er ivrig elgjeger, så han skal få varme seg med elgvotter! Oppskriften til de er kjøpt i Jorids mønsterbutikk, og der er det masse flotte møsnter til votter og sokker. Anbefales!!! Også de er strikket i Jade garn.

1 kommentar:

  1. Disse var fine. Satser på at svigers blir godt fornøyd med disse, ja:-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...