Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

lørdag 2. juni 2012

Påfyll

En kjapp tur på "landet" i dag, dvs en tur til Textart på Klepp i formiddag. Hadde med meg yngstegutten, og bestakk han med ei eske med smurfedrops og Pelle Politibil på DVDspilleren, så jeg fikk gasse meg i godsakene Hege har i butikken sin. Og så mange flotte ferdigsydde barneklær hun har fått i butikken også! Her er det jeg kom ut med! Forresten ble det en minitur innom Jærhagen også, og på stoffbutikken der fikk jeg med meg noen tog, vårens Ottobre nummer og noen herlige knapper fra Snella og Petronella hjem.

2 kommentarer:

  1. Så flott fangst du fikk med deg. De knappene var jo bare supersøte. Kanskje jeg og må ta meg en tur snart.
    Ønsker deg en flott søndag.
    C

    SvarSlett
  2. JA, det er alltid litt ekstra kjekt å sy når en har noe nytt å sy i!!! Knappene kjøpte jeg forøvrig på Jærhagen (togstoffet og ottobre bladet også til orientering!)Alt er nå vasket og klart til å klippes i!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...